Online afspraak maken ☎ (071) 522 00 19

Advies over onze producten

Als exclusieve REDKEN depositaire beschikt onze salon nu al over de meest effectieve haarverzorging voor de 21e eeuw. Dankzij de ontdekking van het interbond conditioning systeem hebben de REDKEN producten een revolutionaire werking. Het direkte resultaat is glans, volume en soepelheid zoals u nog nooit heeft meegemaakt. In onze salon kunt u terecht voor vakkundig advies en een behandeling met de intensieve concentraties. Gun uw haar de verzorging van deze eeuw.

Een perfect kapsel begint bij gezond haar

Voor adviezen over de beste verzorging van uw haar bent u bij ons aan het juiste adres. De producten van REDKEN en ook van KERASTASE staan garant voor kwaliteit. Voor ieder type haar is er een perfecte shampoo, de beste conditioner en het mooiste stylingproduct. Ons team wordt regelmatig bijgeschoold om u optimaal te kunnen adviseren.

In onze salon geven wij u graag een goed advies hoe u met onze producten kunt omgaan. Om u alvast op weg te helpen, hebben wij voor u een aantal tips.

Uw haar wassen

Mooie, gezonde haren vragen een goede verzorging. Wij kennen als geen ander uw haartype, hierdoor kunt u de geschikte shampoo kopen voor uw haar. Voeg daarbij onze tips en uw haar wordt uitstekend verzorgd en u kunt het zo vaak wassen als u wilt.

Onze tips

  1. Was uw haar niet met te heet water, daar droogt het haar, maar vooral de haarpunten, van uit.
  2. Maak het haar eerst door en door nat voor u de shampoo erover verdeelt. De shampoos van REDKEN en KERASTASE zijn heel geconcentreerd, dus zuinig in gebruik. Bovendien maakt teveel shampoo het haar niet schoner.
  3. Wrijf de shampoo een beetje schuimend tussen uw handen, zodat deze makkelijker te verdelen is.
  4. Breng de shampoo aan rondom uw hoofd en masseer de hoofdhuid zachtjes. Het haar rond uw gezicht en in uw nek is vaak het meest aan een wasbeurt toe, dus was deze plaatsen goed.
  5. Hebt u lang haar? Vouw het dan niet dubbel tegen uw achterhoofd om ook eens stevig over de punten te wrijven! De haarpunten zijn vaak poreus en niet bestand tegen deze hardhandige aanpak.
  6. Het uitspoelen duurt - als het goed is - langer dan het wassen zelf. Gebruik veel lauw water bij het spoelen. Als er shampooresten in het haar achterblijven, is het zwaarder en dus lastiger in model te brengen. Bovendien wordt het dan sneller vuil omdat stofdeeltjes makkelijker in het haar blijven kleven.

Handig om te weten

De shampoo’s van REDKEN en KERASTASE kunt u probleemloos elke dag gebruiken: ze zijn zacht en halen alleen het vuil en overtollige vet weg, maar laten de natuurlijke oliën in het haar intact.

Belangrijk om te weten

Wij knippen uitsluitend in schoon haar. Wilt u uw haar niet door ons gewassen hebben, was het dan op de dag zelf en gebruik geen stylingsproducten.